Aktuális

Újabb részletek a halálos gödöllői autórablásról

Megszólalt a rablással gyanúsított férfi élettársa, aki szerint Sz. Lajos gyógyszerre ihatott. A férfi állítólag azt mondta a nyomozóknak, hogy részeg volt és fáradt.

Képtelen elhinni élettársa, mit tett Sz. Lajos, a gödöllői autórabló. Zsanett a Blikknek nyilatkozva azt mondta, hogy bármilyen büntetést is kap a férfi, ő megvárja. Közös gyerekük két hónapos.

A lap szerint Sz. Lajos gyógyszerre ivott, és a gyilkosság után a gödöllői utcákon kóborolt, majd az egyik benzinkúton pénzt kunyerált. Azután autóstoppal indult Isaszegre kocsmázni.

A férfi tegnap a csaknem egyórás bírósági procedúra alatt korábbi vallomását ismételte meg: azt mondta, nagyon részeg volt, nem is igazán emlékszik a történtekre. Nem volt kedve gyalogolni, azért ugrott be a lány autó­jába. Nem akarta megölni Zsófiát, csak rosszul alakultak az események.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint egy 24 éves gödöllői nő múlt csütörtökön késő este állt meg az autójával a háza előtt, majd kiszállt a kocsijából, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A Turay Ida Színházban dolgozó nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyanú szerint a férfi ezt követően kiszállt az autóból, majd elmenekült a helyszínről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top