Aktuális

Előzetesben a gödöllői autórabló

30 napig biztosan a rácsok mögött marad az a rabló, aki Gödöllőn ugrott be egy járó motorú kocsiba, majd halálos balesetet okozott, melyben meghalt az autó fiatal tulajdonosa.

Ügyvédje szerint részletes vallomást tett Sz. Lajos, akit azzal vádolnak, hogy csütörtök éjjel autórablás közben a Turay Ida Színház fiatal munkatársnőjének halálát okozta.

Borsos József ügyvéd elmondta, a továbbiakban tanúmeghallgatások, szakértői vélemények lesznek. Ennek eredményeképp megítélése szerint érdemi változás lesz a mostani gyanúsítással kapcsolatban. Hozzátette, nagy különbségek vannak a megfogalmazásban, büntetési tételekben. Mint mondta, borzasztó nagy tragédia történt, azonban fontos kérdés, hogyan ennek mozzanatai hogyan következtek be.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint egy 24 éves gödöllői nő csütörtökön késő este állt meg az autójával a háza előtt, majd kiszállt a kocsijából, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd elmenekült a helyszínről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top