nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Előzetesben a gödöllői autórabló

Előzetesben a gödöllői autórabló

30 napig biztosan a rácsok mögött marad az a rabló, aki Gödöllőn ugrott be egy járó motorú kocsiba, majd halálos balesetet okozott, melyben meghalt az autó fiatal tulajdonosa.
Avatar
NLCafé/MTI
f Ajánlom

Ügyvédje szerint részletes vallomást tett Sz. Lajos, akit azzal vádolnak, hogy csütörtök éjjel autórablás közben a Turay Ida Színház fiatal munkatársnőjének halálát okozta.

Borsos József ügyvéd elmondta, a továbbiakban tanúmeghallgatások, szakértői vélemények lesznek. Ennek eredményeképp megítélése szerint érdemi változás lesz a mostani gyanúsítással kapcsolatban. Hozzátette, nagy különbségek vannak a megfogalmazásban, büntetési tételekben. Mint mondta, borzasztó nagy tragédia történt, azonban fontos kérdés, hogyan ennek mozzanatai hogyan következtek be.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint egy 24 éves gödöllői nő csütörtökön késő este állt meg az autójával a háza előtt, majd kiszállt a kocsijából, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd elmenekült a helyszínről.

Megosztás Facebookon