nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Élő adásban ekkora szemforgatást még nem láttál

Élő adásban ekkora szemforgatást még nem láttál

Az amerikai demokrata konvenciót értékelő politikai elemzők egyike nem vette jó néven, hogy kollégája a rivális Donald Trumpot dicséri és ennek látványos jelét is adta élő adásban.
Horowitz Katalin
Horowitz Katalin
f Ajánlom

Angela Rye politikai elemző egyike volt a CNN meghívott vendégeinek, akik Don Lemon műsorvezetővel értékelték a demokrata konvención elhangzottakat.

Amikor Lemon megkérdezte a konzervatív Kayleigh McEnanyt, hogy mit gondolt Bill Clinton beszédéről, amelyben Hillary Clinton az oktatásért végzett munkáját méltatta, McEnany azt válaszolta: “De Donald Trump is rengeteg nagyszerű dolgot tett!”

“Donald Trump rengeteg remek dolgot vitt véghez a magánidejében, a veteránokat támogatta az alapítványán keresztül” – mondta a konzervatív vendég.

via GIPHY

 

Ezen a ponton Rye már nem tudta leplezni az érzelmeit, és jól láthatóan elkezdte forgatni a szemeit. Erre természetesen le is csapott az internet, sőt elsőként Rachel Potter countrysztár posztolta Twitteren a képsorokat, amelyek aztán villámsebesen terjedtek világszerte.

Rye a The Cutnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy igen látványos az arcmimikája, még tévés felvételek során is. “Nincs az a kimondott pókerarcom” – mondta az elemző, hozzátéve, hogy nagyon kell ügyelni, hogy ne látszódjanak az érzelmei az arcán a tévéadások során, mert akkor beskatulyázzák, mint “még egy haragvó fekete nőt”.

Rye hozzátette, hogy adáson kívül McEnanyt a barátjának tartja, és általában jól kijönnek egymással. De azt is elismerte, hogy még a legjobb barátok sem feltétlenül értenek mindenben egyet.

További cikkek a demokrata konvencióról az NLCafén:

Megosztás Facebookon