Aktuális

Az olimpikon úszó rácsodálkozott, hogy a nőknek rendes állása van

Az amerikai Ryan Lochte kevésbé szellemi képességeiről, sokkal inkább sportteljesítményéről híres. Most épp egy randialkalmazás kapcsán csodálkozott rá, hogy a mai nők rendes munkahelyeken dolgoznak.

Ryan Lochte annyira ostoba, hogy már önmagát is kiparodizálta, többek között a 30 Rock című sorozatban. Az ötszörös olimpiai aranyérmes úszó legutóbb 2012-ben osztotta meg velős gondolatait a nőkkel kapcsolatban, akiket akkor “gonosznak” nevezett, kivéve ha fehér nadrágot hordanak, ez ugyanis a sportfilozófus szerint szexi.

Az olimpikon úszó rácsodálkozott, hogy a nőknek rendes állása van

Most a Cosmopolitan magazinnak nyilatkozva beszélt az okostelefonokra telepíthető randialkalmazásokhoz fűződő viszonyáról. Ezzel kapcsolatban elárulta, hogy nem híve a kezdeményező nőknek, ezért nem viszonylag hamar törölte magát a Bumble nevű alkalmazásból.

“Ott mindig a lányoknak kell megtenniük az első lépést, én pedig ezt nem szeretem, nem hiszem, hogy ez a nők dolga lenne – mondta a medencék Stephen Hawkingja. – Ezért töröltem magam.”

Gyász.

Az olimpikon úszó rácsodálkozott, hogy a nőknek rendes állása van

Szerencsére a Tindert tökéletesnek találta a klóros uszodavíz Einsteinje, aki elárulta, hogy a szocsi téli olimpia idején már hallott a Tinderről.

“Sokan beszéltek róla, ezért úgy döntöttem, kipróbálom – mondta Lochte a Cosmopolitannek. – Egy csomó csinos nőt ismertem meg, akik okosak is és rendesek, profi munkájuk is van. Amikor ezt láttam, úgy éreztem, ez maga a tökély, szóval azóta használom a Tindert.”

Az olimpikon úszó rácsodálkozott, hogy a nőknek rendes állása van

Minden modern nő – akinek van rendes, profi munkája – kitörő örömmel nyugtázta a pillangózó agytröszt megnyilvánulását.

További cikkek randialkalmazásokról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top