Aktuális

Péter karjaiban halt meg az egyik felrobbant tűzszerész

A halálos hortobágyi robbanásban hárman azonnal meghaltak, az egyik katona azonban még magánál volt, amikor a sérült T. Péter rátalált.

Megrázó részleteket tudott meg a Blikk a hortobágyi robbanásról, melyben négy tűzszerész vesztette életét, bajtársuk, T. Péter pedig súlyosan megsérült.

Öt tűzszerész volt a bomba közelében, hárman közvetlenül a robbanótest mellett, ketten pedig pár méterrel távolabb. T. Péter a robbanás után odarohant az egyetlen, még életben lévő társához, karjai közé vette a fejét, és folyamatosan próbálta szóval tartani. 

Péter biztatta társát, hogy tartson ki, azonnal ideér a segítség, sőt még viccelődött is, hogy ilyen gyorsan még soha nem értek fel Budapestre, mint most fognak. Sajnos mire a segítség megérkezett, a sérült katona szíve megállt, és az orvosok sem tudták megmenteni az életét. Így a tűzszerész társa karjaiban halt meg – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top