Aktuális

Görkorizni ment 2 napja, nyoma veszett

A hajdúhadházi rendőrök nagy erőkkel keresik a 15 éves Orosz Krisztinát, akinek különös ismertetőjele, hogy hadar.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Orosz Krisztina eltűnése miatt. A 15 éves lány július 27-én téglási otthonából görkorcsolyázni ment, és azóta semmi hír sincs róla – írja a police.hu.

Orosz Krisztina  körülbelül 150 centiméter magas, hosszú, világosbarna hajú, barna szemű, füle kissé elálló. A gyermek különös ismertető jele, hogy hadar. Eltűnésekor fekete pólót viselt elején angol felirattal, valamint virágmintás, kék farmer rövidnadrágot és sportcipőt. A lánynál egy szürke és rózsaszín, vászon anyagú válltáska és egy pár fekete-piros görkorcsolya volt.

police.hu
Forrás: police.hu

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható kislányt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámon, vagy – névtelensége megőrzése mellett – a 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top