Aktuális

Azonosították az autórablót, aki miatt meghalt egy lány – fotó

Szénási Lajos ellen körözést adtak ki, miután a 35 éves férfit gyanúsítják a halálos végű autólopással.

Amint azt mi is megírtuk, a 24 éves gödöllői nő – a Turay Ida Színház munkatársa – csütörtökön késő este állt meg az autójával a háza előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba, és megpróbált elhajtani a helyszínről.

A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd a helyszínről elmenekült.

Azonosították az autórablót, aki miatt meghalt egy lány - fotó

A Pest megyei nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Mivel a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, a nyomozóhatóság elrendelte a körözését – közölte a Pest megyei rendőrség.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szénási Lajos tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-2883-as telefonszámot vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top