nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Autórablás során halt meg a Turay Ida Színház munkatársa

Autórablás során halt meg a Turay Ida Színház munkatársa

A színházban dolgozó lányra saját autója borult rá, miközben az autótolvajt próbálta megállítani.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Csütörtök este gödöllői háza előtt állt meg B. Zsófia, a Turay Ida Színház szervezési vezetője, hogy kinyissa a kertkaput. Eközben egy ismeretlen férfi ugrott be a járó motorral várakozó autóba, és el akart hajtani.

A 24. születésnapját egy nappal korábban ünneplő lány megpróbált belekapaszkodni a kocsiba, a tolvaj azonban egy vízelvezető árokba hajtott, és az autó a lányra borult. A rabló kimászott a kocsiból és elmenekült, a rendőrök azóta is keresik.

Az esetről a Hírpress alapján beszámoló Blikk szerint Darvasi Ilona, a színház igazgatója azt mondta: “Egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen. 2016. július 28-án egy aljas, kisstílű gazember elrabolta színházunk legszebb mosolyát. Gödöllőn el akarta lopni Zsófi autóját, de ő nem hagyta. Harcolt, küzdött érte, mint mindig mindenért, de végül ez a kis törékeny lány maradt alul. Ez a szőke, csupa mosoly, örök pozitív, energikus, kedves lány nincs többé. A nézők hiába keresik majd a pénztárban, nem lesz ott, hogy segítsen, hogy az új előadásokról meséljen. Fiatal volt, kedves és szép. Tőle fosztott meg bennünket egy gyilkos, aki elfutott a tett színhelyéről.”

Megosztás Facebookon