Aktuális

Muszlim férfiak fenyegettek meztelen fürdőzőket

Újabb uszodai atrocitás történt Németországban.

Észak-Rajna-Vesztfália tartomány Geldern nevű városának egyik fürdőjében történt a minap, hogy a húszas éveikben járó muszlim férfiak kisebb csoportja jelent meg, hangosan szidalmazni kezdte az ott lévő és meztelenül fürdőző nőket és gyerekeket, és azzal fenyegetőztek, hogy “kiirtják őket”. Végül kidobták őket a fürdőből. Ekkor átvonultak egy közeli helyhez, ahol vízisíelni lehet, és ott szidalmazták a népet. De innen is elkergette őket egy alkalmazott. Amelyik kutya ugat, az nem harap, szokták mondani, ez most szerencsére beigazolódott.

Németországban mostanában nem ritkák a hasonló atrocitások a strandokon és az uszodákban, illetve a nők molesztálása. A múlt hónapban egy kiszivárgott rendőrségi jelentésben aggasztónak nevezték a jelenséget. Éppen ezért a Német Úszószövetség azt szeretné, ha edukációs programokkal tanítanák a bevándorlókat az európai fürdőkultúrára.

Muszlim férfiak zaklattak meztelen fürdőzőket

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top