Aktuális

Rendszeresen meglopta kórházban fekvő betegeket egy nő Debrecenben

A kórházi lopás sajnos nem új keletű dolog, de az, hogy valaki direkt erre specializálódjon...

K. Edina egy debreceni rendelőintézetben egy 62 éves nővel elegyedett beszélgetésbe, elterelte a figyelmét, és a táskájából ellopta a mobiltelefonját és több ezer forint készpénzt, majd elment. Ez 2016 tavaszán történt, április 1-jén reggel. De ezzel még nem ért véget a nap: a 22 éves nő délután még bement a Bartók Béla úton lévő kórházba is, ahol az egyik kórteremben kifigyelt egy beteget, akitől ellopta a hátitáskáját, a benne lévő laptoppal, amíg a beteg  férfi kiment a mosdóba. Ezt követően egy másik kórteremben ellopott egy pénztárcát, majd az egyik nyitva hagyott öltözőből még három értéktárgyat. Szerencsére a kórházi dolgozók észrevettek, visszatartották, és az esetről bejelentést tettek a rendőrségen.

Rendszeresen meglopta kórházban fekvő betegeket egy nő Debrecenben

A nő a gyanú szerint néhány héttel korábban egy debreceni kórház kórtermében kifosztott egy ott alvó 87 éves beteget is, akinek ellopta a mobiltelefonját. A kihallgatásán beismerte azt is, hogy 2015 szeptemberében a debreceni Nagyerdei körúton lévő kórházban egy kórteremben szintén ellopta egy idős alvó beteg mobiltelefonját.

A rendőrség a nővel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészséghez – írja a police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top