Aktuális

Ez történik ma: megvannak a felvételi ponthatárok

Ez történik ma, Budapesten szerda reggel 05:19-kor kel fel a Nap, és 20:21-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. VII. 27.

Tegnap este tették közzé a felvételi ponthatárokat, úgyhogy legkésőbb ma reggel innen megtudhatod, hogy felvettek-e az általad kiszemelt egyetemre vagy főiskolára.

Ez történik ma: megvannak a felvételi ponthatárok

Mai mottónk:

A világ s benne az ember lényegét tekintve nem változik. Gyűlölködés, manipuláció, a pénz hatalma… ami kétezer évvel ezelőtt érvényes volt, az ma is az, legfeljebb a lépték változott.

Bozsik Yvette

Névnap:

Július huszonhetedike Liliána, Olga, Beten, Gajána és Keresztes napja.

Július huszonhetedikén született:

Brunszvik Teréz az első kisdedóvók alapítója és Dohnányi Ernő karmester.

Időjárás:

Szerdán folytatódik a fülledt, meleg idő. A napos időt gomolyfelhők tarkítják, többfelé záporok, zivatarok támadhatnak országszerte, sőt a felhőszakadás, jégeső sem lehetetlen. Hajnalban 16-21, délután 28-33 fok várható, frontmentes, fülledt időjárás mellett.

Napi horoszkóp:

Ezt jósolja a szerdai horoszkóp: “Alkalmad és lehetőséged lesz arra, hogy a számodra nem megfelelő folyamatokat visszafordítsd. De ehhez az erőt neked, magadnak kell adnod. Egy régi emlék szinte teljes egészében fogva tart. Szinte minden pillanatban az eszedbe jut egy-egy kép, amely a múltat idézi.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top