nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Ez történik ma: trópusi időjárás, eső és meleg

Ez történik ma: trópusi időjárás, eső és meleg

Ez történik ma, Budapesten kedd reggel 05:19-kor kel fel a Nap és 20:21-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

2016. VII. 26.

Ezen a napon kezdte meg működését 98 évvel ezelőtt az FBI, Kubában pedig ekkor tört ki a Fidel Castro által vezetett forradalom. Amúgy egy esős, meleg nyári napnak nézünk elébe.

Ez történik ma: trópusi időjárás, eső és meleg

Mai mottónk:

“Az emberek a politikára panaszkodtak, az adóprésre, öreg feleségük rigolyáit panaszolták, vagy a hivatalfőnök zsörtölődő önkényével magyarázták boldogtalanságukat. De a valóságban a legtöbb emberi baleset igazi oka az volt, hogy gyávák voltak érzéseikhez, és túlbecsülték azokat.”

Márai Sándor

Névnap:

Július huszonötödike Anna, Anikó, Áhim, Kisó és Annadóra napja.

Július huszonötödikén született:

Stanley Kubrick filmes, Sandra Bullock színésznő és Kate Beckinsale színésznő.

Időjárás:

Kedden sokfelé számíthatunk gomolyfelhőkre, záporok, zivatarok kialakulására. A zivatarokat ráadásul felhőszakadás, viharos szél vagy jégeső is kísérheti. Hajnalban 16-21 Celsius-fokra, napközben fülledt idő mellett 28-34 fokra van kilátás. Fülledt, frontmentes időnk lesz.

Napi horoszkóp:

A Föld jegyűek számára ezt jósolja keddi horoszkópjuk: “Egy régi emlék szinte teljes egészében fogva tart. Szinte minden pillanatban az eszedbe jut egy-egy kép, amely a múltat idézi.” A többiért olvass tovább itt!

Megosztás Facebookon