Aktuális

Újfajta drog miatt halhatott meg a Balaton Soundon bulizó lány

Lehet, hogy egy eddig nem ismert drog okozta a fiatal lány halálát. Idén ugyanis egy újfajta, bódító hatású drog kezdett el terjedni a Balaton Sound fesztiválon.

Elképzelhető, hogy egy eddig nem ismert drogra vezethető vissza annak a 18 éves lánynak a halála, aki a Balaton Soundon esett el és ütötte be a fejét úgy, hogy az végzetessé vált – írja a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, hogy a rendőrség a fiatal halálának minden körülményét vizsgálja, így azt is, hogy fogyasztott-e kábítószert, ha pedig igen, akkor kitől szerezte.

A Blikk értesülései szerint az eddig ismerttől eltérő, inkább bódító hatású drog kezdett el terjedni idén a Balaton Soundon. Amíg tavaly egy szennyezett kábítószer uralta a fesztivált, idén ennek már nyoma sem volt. A most felbukkant szer tiszta, jó minőségű, és inkább kábult lesz tőle a használója.

A tavalyi Balaton Soundon épphogy nem történt tragédia. Akkor több fiatalt is mesterségesen lélegeztetve kellett kórházba szállítani, mivel a dizájnerdrogoktól többeknek leállt a légzése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top