Aktuális

Ha megnézed ezt a videót, visszakapod az emberiségbe vetett hitedet

Egy fiatal amerikai férfi épp úton volt hazafelé, amikor az autópályán szörnyű baleset érte. Szerencsére nem maradt magára a bajban.

Ahogy az az NBC amerikai hírcsatorna tudósításából kiderült, Jonathan Janzen épp hazafelé tartott családjához az I-20-as autópályán, mikor a baleset történt. A fiatalember azt mondja, hirtelen elvesztette az irányítást az autója felett, megcsúszott, majd letért az útról. A nagy sebesség miatt az autó többször is megpördült a tengelye körül, mire a tetejére borulva megállt az árokban.

Jonathan a becsapódás után elveszítette az eszméletét, de utólag már azt mondja, akkor sem tudott volna kiszabadulni a roncsból, ha magánál van. A magatehetetlen fiún végül jószívű idegenek segítettek, akik a balesetet látva azonnal akcióba léptek. Egyikük, Louis Dolceac az NBC riporterének elmondta, nem volt egyszerű visszaborítani az autót a kerekeire, de végül közös erővel megoldották.

 

“Nagyszerű volt látni, hogy a bajban összefognak az emberek. Akkor és ott mindenki azért dolgozott, hogy megmentsük a srác életét” – mondta Louis, majd hozzátette, nagyon boldog, hogy végül sikerült kimenteniük Jonathant a roncsból. A fiút ez után nem sokkal kórházba szállították, ahol kiderült, csodával határos módon néhány karcolással megúszta a balesetet.

 Olvass még többet másokon segítő emberekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top