Aktuális

Talált pénztárcából lopta ki a pénzt – fotók

A "becsületes megtaláló" a legkevésbé sem volt becsületes. Most a rendőrség keresi.

Az alábbi képeken látható, ismeretlen férfi július 4-én egy balatonlellei áruházban talált a hűtőpult mellett egy pénztárcát, melyet le is adott a kasszánál. Mindez nagyon szép és dicséretes cselekedet lett volna, ha valahol a hűtőpult és a kassza között nem lopta volna ki belőle a pénzt.

Talált pénztárcából lopta ki a pénzt - fotók

A tolvaj azonban ráfaragott, ugyanis az áruház biztonsági kamerái felvételeket készítettek róla, ez alapján keresi a rendőrség. A férfi 20-25 év közötti, körülbelül 180-185 centiméter magas, fekete, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke – az ujján két csíkos –, az elején nagyméretű “Brooklyn 92” feliratú pólót, rövid farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel, illetve a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányságon (8640 Fonyód, Vitorlás u. 2.), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top