Aktuális

A piacozók szeme láttára elégítette ki magát a debreceni szatír

Vasárnap Debrecenben a piacozók szeme láttára – köztük gyerekek is – elégítette ki magát a hibbant negyvenes szatír. Aztán dolga végeztével, szó szerint eltolta a biciklit.

Mi történik ebben a világban? Szinte már nincs is olyan hét, hogy ne kerülne a hírek közé egy újabb zakkant egyén. Ezúttal Debrecenben a meglehetősen forgalmas piac kellős közepén elégítette ki magát egy negyvenéves férfi a nyílt utcán gyerekek és felnőttek szeme láttára. Aztán dolga végeztével fölpattant a biciklijére és simán elhajtott.

A piac egyik biztonsági őre látta a gyomorforgató esetet, és azonnal följelentette szatírt a rendőrségen. A kiérkező rendőröknek egy anyuka is elmondta, el kellett takarnia a gyereke szemét, amikor meglátták a férfit a piacnál.

A rendőrök nem sokkal később az Erzsébet utcában sarokba szorították a szatírt. A negyvenéves T. Istvánt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

(Offmedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top