Aktuális

DVBBS: egy budapesti luxusszállodába is csábítottak lányokat

Jelentkezett egy 20 éves lány, akivel szó szerint ugyanaz történt egy budapesti luxusszállodában, mint a Balaton Sound koncertje után az ájult lányokkal.

A húsz­éves lány tavaly ősszel személyesen találkozott Budapesten a DVBBS tagjaival. A rajongó a Bónusz Electrinic Music Fesz­tiválon csápolt a DVBBS zené­jé­re, majd ő volt az egyik kivá­lasztott, aki a színpad mögé mehetett.

A forgatókönyv pontosan ugyanaz volt, mint a Balaton Soundon. Az első sorban csápoló lányok közül egy magyar nő és egy férfi választott, majd megkérdezték tőlük, elmúltunk-e 18 évesek. Miután igennel válaszoltak, már mehettek is be a srácokhoz. A lány szerint Alex és Chris nagyon kedves volt, fotózkodtak, majd itallal kínálták őket. A lányok pedig elfogadták az italokat.

A történet és a bulizás egy budapesti luxusszállodában folytatódott. “Volt ott minden, de kizárólag azt csináltuk, amihez ne­künk lányoknak kedvünk volt. Az ment haza, aki akart, nem volt semmi gond” – mesélte a fiatal lány a Borsonline-nak. Azt állítja, minden pontosan úgy történt, ahogy a rajongók akarták, nem kaptak titokzatos drogot, és nem történt erőszak a zenekari tagok részéről.

Mégis mi történhetett a Balaton Soundon? Hogy miért találták ájultan a lányokat, arról egyelőre nem tudni pontos részleteket, a Somogy megyei rendőrség nyomoz az ügyben. Mindenesetre annyi tudható, fotók és hangfelvételek is készültek a megkérdőjelezhető éjszakáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top