Aktuális

Ásóval ütötte a bácsit a drogos

Bekattant a drogtól, közmunkásokat dobált meg, majd egy idős férfit bántalmazott egy hevesi fiatalember. Börtönbe kerülhet.

Egy 18 éves hevesi fiú 1000 forintért vásárolt magának kristály néven ismert drogot tavaly december 12-én, melyet rögtön el is fogyasztott. Saját bevallása szerint ekkor “valami rosszindulat” tört rá, és kővel kezdte dobálni a közmunkásokat, amiből aztán durva szóváltás kerekedett.

A fiú ekkor elhatározta, hogy ezért az egyik közmunkás szülein vesz elégtételt. Hazament, fogott egy elgörbült ásót, és azzal ment a sértett házához. A 67 éves férfi a feleségét próbálta védeni, amikor a drogtól megvadult fiatalember oldalról úgy megütötte, hogy két bordája eltört, légmellet kapott és életveszélyes állapotba került. A mentők vitték el, az egri kórházban műtéttel mentették meg az életét.

Ásóval ütötte a bácsit a drogos
Forrás: ugyeszseg.hu

A fiút őrizetbe vették, előzetes letartóztatásba került, majd pedig házi őrizetbe, ám a lábára rögzített elektronikus nyomkövető eszközt kétszer is levágta magáról, és elhagyta a lakóhelyét. Emiatt újra előzetesben van a megyei büntetés-végrehajtási intézetben.

Az ügyészség vádat emelt ellene, közügyektől való eltiltás és börtönbüntetés kiszabását indítványozták vele szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top