Aktuális

Parkolóművész: a kisautó nagy próbálkozása

Sosem állítottuk, hogy a parkolás forgalmas, szűk utcában egyszerű feladat lenne. Na de kisautóval nagy helyre beállni, ahol senki sem zavar, azért nem tűnik bonyolult műveletnek. Ennek a sofőrnek sehogy sem jött össze. A próbálkozása ugyanakkor művészi. Videó, amit muszáj megnézni.

A nőket gyakran kritizálják, hogy képtelenek parkolni. Szűk utcában, kis helyen mindez csöppet sem könnyű feladat. És nemcsak a nőknek. Ugyanakkor a videóban szereplő, talán női sofőrnek sehogyan sem sikerül megbirkóznia a feladattal: kisautójával a nagy helyre beparkolni.

Kétségkívül kitartóan küzd a beállással, majdnem elviszi a táblát is, de csak nem akar összejönni az a vonal mellé parkolás. Nem jön rá, hogy eleve rosszul fogott hozzá, amikor az autó orrával próbált megállni. Nem lőjük le a poént, hogy mi történt végül. Annyit viszont hozzáteszünk, ha eddig úgy érezted, nem tudsz parkolni, a videót követően nagyobb önbizalommal próbálkozol.

A kisautó nagy parkolási próbálkozása

(LiveLeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top