Aktuális

Elverte a részeg a neki segítő mentőket Csepelen

Megsérült a mentőautó sofőrje és a mentőápoló is, végül a rendőrök fékezték meg az ittas garázdát.

Kedd este riasztották a mentőket egy részeghez, aki eleinte békésen viselkedett, majd amikor elindultak vele a kórházba, hirtelen kicsatolta a biztonsági övét, és ököllel fejbe vágta a mentőápolót.

A sofőr megállt, kiszállt, és kinyitotta a mentőautó oldalajtaját. Ekkor a férfi mellbe rúgta őt, amitől hanyatt esett. A beteg ekkor kiugrott a mentőautóból, és eltűnt a parkoló autók között. A mentők a rendőröktől kértek segítséget, majd a férfi után eredtek, mert nem lehetett tudni, hogy miért tűnt el a kocsik között, nem lett-e ismét rosszul – idézte fel a történteket Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. 

Elverte a részeg a neki segítő mentőket Csepelen

A mentőkre az autók között is rátámadt a férfi, akit végül a rendőröknek sikerült megfékezniük – mondta, hozzátéve, hogy mindkét munkatársat egy másik mentőautóval kórházba vitték, de sérülésük nem súlyos. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte: a csepeli Erkély utcába a mentőszolgálat munkatársai kérték a rendőrség segítségét. A férfit a helyszínen elfogták, előállították, és eljárás indult ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt. A férfit kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, és javasolják előzetes letartóztatását. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top