Aktuális

Tornazsákot ajándékozott a szexért a csömöri pedofil

Több éven keresztül építgette kapcsolatait kiskorú áldozataival a pedofil. Két kislányt egészen biztosan megrontott, de valószínűleg még több áldozata lehet.

Egy csömöri férfi 2006-ban az unokahúgát vitte el a játszótérre, ahol megismerkedett akkor nyolcéves, későbbi áldozatával és annak édesanyjával. A férfi ezután többször is találkozott velük, fokozatosan a bizalmukba férkőzött. 2008 tavaszán kezdte el szexuálisan molesztálni a kislányt – számolt be a felkavaró ügyről a Bors.

2011-ben aztán az akkor 12 éves sértettel szexuális kapcsolatot létesített, majd cserébe egy tornazsákot ajándékozott neki. A pedofil 2013 novemberéig általában havonta közösült a sértettel, újabb és újabb ajándékokért, illetve meztelen fotókat is készített róla.

A férfi 2010-ben a munkahelyén, egy kolléganője hatéves kislányára is szemet vetett, a gyerekre többször felügyelt is a lakásán. Hozzá is fokozatosan közeledett, fotókat készített róla, 2014-től pedig – ahogy a vádirat fogalmaz – “szexuális vágy felkeltésére alkalmas játékokat” játszott a kislánnyal.

Azt, hogy a pedofil hogyan bukott le, nem hozták nyilvánosságra, azt azonban igen, hogy a számítógépén nemi vágy felkeltésére alkalmas fotókat találtak, melyeken a már beazonosított két áldozaton kívül más kiskorúak is láthatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top