Aktuális

Keresi a BKK az Év troli- és autóbuszvezetőjét

A BKK az Év ellenőre után most az Év troli- és autóbuszvezetőjét keresi. A verseny győztesének kiválasztásához az utasok véleményére is kíváncsiak.

A BKK keresi az év legjobb autóbusz– és trolibuszvezetőjét, vagyis azt a járművezetőt, aki szereti a munkáját, mindig udvarias és segítőkész az utasokkal, ezenkívül betartja a munkakörére vonatkozó szabályokat is. A közlekedésszervező társaság a legjobbak kiválasztására versenyt hirdet, a győztesről az utasok is dönthetnek.

Az év autóbusz- és trolibuszvezetője verseny résztvevőire az evsoforje@bkk.hu címen tehettek javaslatot. Írjátok meg a járművezető nevét vagy a jármű rendszámát, amelyet vezetett, időponttal és járatszámának feltüntetésével.

A javaslatokat július 15-éig várják a megadott címre. Szavazni a BKK Facebook-oldalán lehet majd azt követően, hogy a járművezetőkről készített bemutatkozó filmeket feltöltötték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top