Aktuális

2 héten belül kétszer vezetett ittasan – rendőrök elvették az autóját

Két héten belül kétszer is megállították a járművét annak a férfinak, ki mindkét alkalommal ittasan ült a volán mögé. A rendőrök inkább lefoglalták az autót, mintsem hogy újra elkapják a visszaeső sofőrt.

A Kecskeméti Rendőr-kapitányság munkatársai pénteken Kunszállás külterületén egy dűlőúton állították meg a személygépkocsit és annak sofőrjét. Az 51 éves zádorfalvai férfiról kiderült, ittasan ült a volán mögé, ráadásul az elmúlt két hétben már nem először.

Az igazoltatásakor arra is fény derült, hogy vele szemben ittas vezetés elkövetése miatt már az Ózdi Rendőr-kapitányság is körözést bocsátott ki, sőt két héttel korábban, amikor ugyancsak alkoholfogyasztást követően ült autóba, a kecskeméti rendőrök is eljárást indítottak ellene.

A visszaeső férfi gépjárművét a rendőrség kirendelt munkatársai a helyszínen lefoglalták, és kezdeményezik az autó elkobzását is.

(Délmagyar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top