Aktuális

Félnek a soroksári gyilkosság lehetséges szemtanúi

Több embert keres a rendőrség, akik láthatták a gyilkosságot, de egyelőre senki nem jelentkezett a felhívásra.

Még a múlt héten hozta nyilvánosságra az Országos Rendőr-főkapitányság azokat a térfigyelő kamerás felvételeket, amellyel a soroksári édesanya gyilkosának lehetséges szemtanúit szólította meg. 

A Bors cikke szerint a többi közt keresik egy utánfutós Re­nault Megane Grandtour sofőrjét, aki a gyilkosság estéjén 20 óra 20 perc és 20 óra 30 perc közötti időben a Vízisport út irányából a Fővárosi Csatornázási Művek felé haladva befordult a kerékpárútra, majd negyven perc múlva kihajtott.

És keresik azt a férfit is, aki a kerékpárút Fővárosi Csatornázási Művek szennyvíztisztítójához közeli szakaszán mountain bike-ját javította.

A rendőrség kommunikációs osztálya szerint azonban eddig senki sem jelentkezett és új bejelentés sem érkezett.

A gyilkosság óta eltelt csaknem három évben összesen harminchat bejelentés érkezett a Telefontanú számára. Hozzátették: a nyomozás határideje 2016. szeptember 26., amely meghosszabbítható.

Az áldozat 2013. szeptember 25-én kocogni indult, később le­meztelenített holttestét találták meg, a tettesek a kezét és a lábát összekötözték. A bűnügyi technikusok két férfi DNS-mintáját rögzítették a helyszínen – írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top