Aktuális

Börtönt kaptak lincselésért az autó elé lépő részeg nő rokonai

Nem elég, hogy az ittasan az autó elé lépett, a rokonai még rá is támadtak a sofőrre...

Egy férfi a feleségével és a kisfiával szabályosan autózott június 12-én Piricse egyik utcáján, amikor egy ittas nő váratlanul elé lépett. Az autós fékezett, de már nem lehetett elkerülni a balesetet. A nő a földre esett A sofőr azonnal kiszállt és segítséget akart nyújtani, de az elgázolt nő szintén ittas férje és testvére a kocsihoz mentek és kővel betörték a szélvédőjét.

Ezután megpróbálták kirángatni az autóba már visszamenekült férfit és feleségét. A sofőr tolatni kezdett az autóval, azt viszont nem látta, hogy a gépkocsit rugdosó vádlott lába beakadt a betört szélvédőbe. Miután pedig a földre került, az autó áthajtott a lábán… Ekkor már tíz-tizenöten vették körül a kocsit, hangoskodtak és támadóan léptek fel a járműben ülőkkel szemben.

A rendőrség hétfőn vette őrizetbe a két vádlottat. A gépkocsi vezetőjének házastársa nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett, a járműben 180 ezer forint kár keletkezett. Nem jogerősen két év tíz hónap, illetve három év letöltendő börtönbüntetésre ítélték őket csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével és más bűncselekmények miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top