Aktuális

Pornóképekkel hajszolták öngyilkossági kísérletbe a tinilányt

Osztálytársai visszataszító tréfája kis híján a 14 éves Viki életébe került. Most attól retteg, hogy intézetbe küldik.

A 14 éves, Kelet-Magyarországon élő Viki szerelmes lett az egyik osztálytársába, akivel képeket is küldtek egymásnak, de megállapodtak, hogy utána kitörlik őket. A fiú azonban visszaélt a lány bizalmával. Pornóképeket töltött le az internetről és azokat küldte tovább osztálytársainak, azt állítva, hogy azokon Viki szerepel – számolt be az esetről a Blikk.

A fiú állítólag azért tette ezt, mert Viki nem akart vele lefeküdni.

A tinilány hiába mondta mindenkinek, hogy nem ő látható a képeken, nem hittek neki, ezért szégyenében úgy döntött, hogy öngyilkos lesz. Csütörtökön búcsúlevelet írt, majd pedig eltűnt otthonról.

Miután megtalálták a búcsúlevelet, keresni kezdték. A lány időközben gyógyszereket vett be, és egy búzásban felvágta az ereit. Még élve találtak rá, meg tudták menteni.

Vikit kisbaba kora óta a nagymamája neveli, akit saját bevallása szerint nagyon szeret. A lány most attól tart, hogy öngyilkossági kísérlete miatt elszakíthatják tőle, és intézetbe kell mennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top