Aktuális

Tolókocsi és babakocsi kereke is kitört már a kátyús úton Eperjesen

A babakocsik kerekeit is tönkreteszik a kátyúk, nemrégiben pedig egy idős néni tolókocsijának kereke tört ki a rossz minőségű úton Eperjes-Újvárosban.

A Csondrád megyei Eperjes-Újvárosban a Pankotai Állami Gazdaság szolgálati lakásai voltak, amiket a rendszerváltozás után a zrt.-vé alakult cégtől olcsón vehettek meg a lakók. A kerítésen kívüli terület, az úttal és járdával együtt, a Pankotáé maradt – írja a Délmagyar.hu.

A nagyjából két házsorból álló településrész útja mindössze egy rossz állapotú útalap, amelyet a kilencvenes években építtettek, aszfalt azonban nem került rá soha, mostanra pedig az alap is elkopott. A járdán szintén nem lehet rendesen közlekedni, mivel az betonrácsból, betonkockákból van kirakva, már ahol.

Babakocsi, nemrég pedig egy idős asszony tolószékének egyik kereke is kitört már a rettenetes állapotú, kátyús, göröngyös úton.

A helyiek nem szeretnének mást, mint hogy a tulajdonos zrt. és az önkormányzat egyezzenek meg és építtessenek járható utat és járdát. A zrt. vezetője a lapnak úgy nyilatkozott: ők nem zárkóznak el az egyeztetéstől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top