Aktuális

Felháborító: idős nénit ütött ki az utcán, őt keresi az ország

Nemcsak felháborító, hanem egyenesen vérlázító is, amit az a lény művelt, aki minden előzmény nélkül leütött egy 78 éves nénit az utcán. Reméljük, hamar megtalálják!

A 7-es busz egyik megállójában ütötte ki az idős nénit a tettes. A 78 éves asszonynak csúnyán felrepedt a szája, de a szemtanúk szerint felépül majd. Most keresik az erőszaktevőt. A Bors a férfi fotóját közzétéve számolt be a szánalmas támadásról, előtte a közösségi oldalakon is szárnyalt a hír. Az eset vasárnap délelőtt történt az utcán a Keleti pályaudvarnál.

A szemtanú a közösségi oldalán így írta le az esetet: Mellém került egy néni, aki a buszáról szállt le és velem egy irányban elindult sétálva. Szembe jött egy 170–180 centi magas, 100 kiló körüli férfi, és minden jel nélkül ökölbe szorította a kezét, felhúzta vállmagasságba, és kiütötte a 78 éves nénit.”

 

Többen arról beszélnek, hogy a minden előzmény nélküli agresszió egy új nagyvárosi “játék”, mely talán már Magyarországra is eljuthatott. A lényege, hogy az utcán kiüssenek valakit úgy, hogy közben ne kapják el őket. Azt nem tudjuk, hogy ez az eset összefüggésbe hozható-e  a “játékkal”, de azoknak üzenjük, akik ilyenben gondolkodnak: a saját súlycsoportotokba kössetek bele, vagy még erősebbekbe, sőt lehetőleg egyszerre többekbe is, hogy tényleg megmutathassátok, ki a Jani. Mert aki ártatlan nőket, gyerekeket vagy időseket üt ki az utcán, az gyenge, gyáva és szánalmas…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top