Aktuális

Horrorgyilkosság Salgótarjánban: kútba dobta és betemette áldozatát – videó

Durva, már-már horrorfilmbe illő bűncselekményt göngyölített fel a Salgótarjáni Rendőrség. Az egy éven át folyó nyomozásnak köszönhetően megtalálták azt a 63 éves férfit, aki kútba dobta, majd betemette nő ismerősét. A videón a nyomozás megrendítő pillanatait örökítették meg.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság 2015. május 4. óta nyomozott az 55 éves nő eltűnési ügyében. A rendőrséget a nő hozzátartozói értesítették, mert nem tudták elérni, és a nő sem adott életjelet magáról. Most már azt is tudni lehet, miért nem.

A nyomozók több tanút hallgattak meg a meglehetősen gyanús eltűnési ügyben. Így jutottak el a 63 éves salgótarjáni B. Istvánhoz, akiről kiderült, előbb bántotta, majd meggyilkolta a nőt, a holttestet pedig elrejtette.

2016. június 6-án, hétfőn a gyilkossággal gyanúsított férfi háza udvarában, egy régóta nem használt kútban, földdel betemetve a nyomozók megtalálták az 55 éves asszony holttestét. A férfi beismerte a bűncselekményt, a rendőrök pedig letartóztatták.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyilkossági ügyet szakértők bevonásával folytatja.

A nyomozók a kútban megtalálták az eltűnt nő holttestét

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top