Aktuális

Még a mentőben sem állt le a részeg garázda

Először saját magának okozott sérülést, aztán nekiment a mentőápolónak és a rendőrnek is a mindszenti férfi. Most az ügyészséggel áll szemben.

Komoly bajba keverte magát egy fiatalkorú mindszenti férfi, amikor május 27-én többet ivott a kelleténél, majd annyira felsértette a kezét, hogy mentőt kellett hívni.

Miután a mentők megérkeztek és nekiálltak ellátni a férfi sebét, az ittas fiatalkorú lefejelte a mentőápolót, aki könnyű sérüléseket szenvedett. De ezzel még nem ért véget az őrjöngés, ugyanis amikor a helyszínre hívott rendőrök intézkedni kezdtek, a fiú kézfejen harapta a vele szemben intézkedő rendőrt, aki szintén könnyű sérüléseket szenvedett.

Mindezek miatt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt kezdett nyomozásba a mindszenti fiúval szemben – írja a Délmagyar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top