Aktuális

Barátnője kedvéért rendelt mentőhelikoptert, előzetesben a borsodi férfi

A vele lévő lány még nem látott helikoptert, ezért rendelt egyet az a 24 éves férfi, akit a napokban vettek őrizetbe, miután maga jelentkezett rendőrségen.

Bejelentés érkezett a napokban a rendőrségre, miszerint egy férfi társával együtt gombászni indul Szlovákia felé, de útközben egyikük rosszul lett. A telefon után kutatás kezdődött, nagy erőket mozgósított a hatóság. Rendőrök, polgárőrök, a várva várt mentőhelikopter és szlovák egyenruhások is részt vettek keresésben.

Ám később kiderült, hogy a bejelentés nem volt valós. A telefonáló férfi ugyanis jelentkezett a rendőrségen, és elmondta, hogy csak azért találta ki a történetet, hogy társa, aki még nem látott helikoptert, most közelről is megcsodálhasson egyet. Az Ózdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette férfit.

Az már persze más kérdés, hogy tényleg nagyon menő helikopterrel csajozni. Ha valaki mindenképpen egy vasmadárral akar bevágódni, inkább valami hasonlóban gondolkodjon:

Barátnője kedvéért rendelt mentőhelikoptert, előzetesbe került a borsodi férfi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top