Aktuális

Böngéssz ATM-et! Így segít az új szolgáltatás

Az összes magyarországi ATM elérhetőségét és szolgáltatási adatait tartalmazza az a szolgáltatás, amely mostantól neked is segíthet, ha pénzt szeretnél felvenni.

Földrajzi elhelyezkedés alapján vagy konkrét intézmények szerint is kereshetünk bankfiókokat, ATM-eket. Az MNB honlapján lévő keresőprogramban mindent megtalálsz, amire egy pénzfelvételhez szüksége lehet. Csúnya felsorolás jön, mégis fontos tudnod, mire bukkanhatsz az oldalon: a magyarországi hitelintézet és hitelintézeti fióktelep, készpénz-helyettesítő fizetési eszköz kibocsátását végző egyéb szolgáltató és fióktelep, illetve az ATM-szolgáltatást nyújtó nem pénzügyi intézmény bankjegykiadó automatája, illetve az ügyfelek számára szolgáltatást nyújtó egysége.

Mintegy 4877 bankkártyás készpénzfelvételre alkalmas ATM működött Magyarországon a jegybank adatai szerint. A pénzügyi szolgáltatást nyújtó fiókok száma az érintett pénzügyi intézményeknél 2754 a Híradó beszámolója alapján.

Böngéssz ATM-et! Így segít az új szolgáltatás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top