Aktuális

Azzal vádolják a polgármestert, hogy szexért adott közmunkát

Többen is azt állítják Drávapiskiben, hogy a polgármester szexért adta a közmunkát. A település vezetője viszont azt állítja: csak le akarják járatni.

Feljelentette egy Baranya megyei település, Drávapiski polgármesterét egy K. Evelin nevű nő, azt állítva, hogy Mali Zoltán orális szexért cserébe adott neki közmunkát, illetve gondoskodott családja lakhatásáról – számolt be róla a Blikk.

Az ügyben nyomozás indult, mire többen is előálltak, akik hasonló váddal illetik a polgármestert, mint K. Evelin. A település volt alpolgármestere, Illés Attila, aki saját bevallása szerint haragban van Mali Zoltánnal, azt javasolta a többi áldozatnak is, hogy ők is tegyenek feljelentést.

A lap megkereste Mali Zoltánt, aki viszont tagadja az ellene felhozott vádakat, és azt mondja, hogy a botrányt szándékosan kavarták a lejáratására. Azt állítja, hogy a birtokában van egy hangfelvétel is, melyen az alpolgármester pénzt ajánlott valakinek azért, hogy a polgármestert befeketítse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top