Aktuális

“Egyszer csak jó lesz minden” – nyaralás helyett kórházakat fest Lakatos Norbi és albérletet keres

Ő az a fiatalember, akinek a kislányát meggyógyították egy kórházban, hálából pedig kifestette az intézmény orvosi szobáját. Sokan azt hiszik, hogy meggazdagodott a hírnévből, pedig Norbinak és családjának most sem könnyű.

“Jön a nyár, és sok kórház keresett meg, hogy menjek festeni. Budapesten és vidéken is várnak, én pedig nem szívesen hagyok cserben senkit. Közben a házat, ahol laktunk a családommal, eladták, így most albérletet keresünk. A legjobb az lenne, ha Budapestre tudnánk költözni, mert onnan sokan keresnek munka miatt, de ott annyira drágák az albérletek meg a kéthavi kaució, hogy azt nem tudom kifizetni. 

Kaptam olyan főállásra is lehetőséget, amiért vérzik a szívem, mert fix munka lenne, rendes fizetésért, de azt nem tudom elvállalni, mert egyetlen főnök sem nézné el, hogy havi 4-5 napot nem tudok dolgozni, mert megyek kórházakat festeni. Így nem könnyű most a helyzetem, sokan azt hiszik, hogy akinek gyakran szerepel a neve a médiában, annak sok pénze is van, de ez nem így van… Külföldre is mehetnék dolgozni, de nem akarom itt hagyni a családomat és Magyarországot sem. Ez egy gyönyörű ország, és én szeretném itt felnevelni a kislányomat. Továbbra is tömegközlekedéssel járok dolgozni, mert még nincs autóm, így viszont nehéz nagyobb munkákat elvállalni” – mondta el az NLCafénak Lakatos Norbert.

A hálafestőként emlegetett fiatalember nem adja fel, töretlenül bízik abban, hogy jóra fordulnak a dolgok. Hiszi, hogy sok munkával és szorgalommal egyenesbe kerül, és megvalósul az álma: az, hogy a kislánya, Zsófi jobb körülmények között nőjön fel, mint ő maga, és később egyetemre járjon.

Itt olvashatsz még többet a hálás apukáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top