Aktuális

Drogot talált egy kisfiú a kindertojásban

Érdekes kristályokra lelt egy ötéves északír srác a kindertojás sárga kapszulájában – kábítószer volt benne, bizony.

Az élet csupa meglepetés: megkapjuk a kindertojást, kicsomagoljuk, feltörjük, aztán kettő percre lefoglalhatjuk magunkat egy újabb porfogó csetresz összeszerelésével. Ez lehetett a terve annak a belfasti gyerkőcnek is, aki örömmel pattintotta fel a játszótéren talált sárga kapszit, ámde abban a kisfiú játékdarabkák helyett egy jó adag gyanús kristályt talált – írja a mashable.

Drogot talált egy kisfiú a Kinder-tojásban

A kis srác jól nevelt lévén szerencsére nem próbált rá a cuccra, hanem szólt apjának, aki szintén érintetlenül hagyta a gyanús kábót, és azonnal tárcsázta a 112-t. Az ügyben nyomozó Facebook-posztja szerint a cucc nemcsak nyomokban tartalmazott metamfetamint, szóval ha a kis srác nem lett volna ennyire okos, akkor akár halálát is lelhette volna. A metamfetamin, hagyományos népi nevén felső, vagy újabban: királymet egy szintetikus drog, amire elég könnyen rá lehet szokni, ha valakinek olyanja van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top