Aktuális

Ez a fotó bizonyítja, hogy az igaz szerelem létezik

Miután édesapja és édesanyja egyszerre került az intenzív osztályra, a nagyobbik fiú megörökítette az utolsó közös pillanatukat.

Chris Minnini és testvére azokat a keserves pillanatokat sosem fogja elfelejteni. Ahogy azt a Reddit nevű közösségi oldalon is leírta, öccsével az elmúlt heteket szinte szünet nélkül az Ontarióban lévő Kingston kórházban töltötték, annak is az intenzív osztályán. 

Május elején először a Minnini fiúk édesapját kellett beszállítani az osztályra, miután a harmadszor kiújult tüdőrákja miatt légzésproblémák jelentkeztek nála. Aztán néhány nappal később a fiúk édesanyja is kórházba került: az idős nő szervezete nem bírta elviselni a férje állapota miatti stresszt. Szívrohamot kapott.

Gyermekeik kijárták a kórház vezetésénél, hogy a súlyos állapotban lévő szülők közös szobát kaphassanak. “Ez volt az első alkalom, hogy két, ilyen súlyos állapotban lévő betegünk közös szobát kapjon” – nyilatkozta a kórház szóvivője, majd hozzátette, úgy tudja, az édesapa kérte a közös szobát, hogy elbúcsúzhasson a feleségétől.

Ez a fotó bizonyítja, hogy az igaz szerelem létezik

A megható búcsúról Chris öccse készített fotót. Mint mondja azért, mert meg szerette volna örökíteni azt a halhatatlan szerelmet, ami a szülei között volt. Nem sokkal később Chris édesapja meghalt, édesanyját néhány napra rá engedték haza, mikor az állapota már elég stabil volt ahhoz, hogy a szívroham után otthonában lábadozzon.

Nem akartam megosztani a képet, ami a szüleimről készült, de végül úgy döntöttem, mégis megteszem. Szeretném, ha mindenki látná, hogy az igaz szerelem nagyon is él, itt van körülöttünk. Mindenhol.

 Olvass még többet a szerelemről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top