Aktuális

Itt a szinkrontolmácsoló füldugó!

A legtöbben már kerültünk olyan helyzetbe, mikor valamilyen idegen nyelvet kellett megértenünk. Volt, hogy vicces volt, volt, hogy reménytelen. A fülbe dugható apró tolmács véget vet az ilyen kínos helyzeteknek!

Sokak álmát váltja valóra a fülbe helyezhető, idegen nyelveket élőben fordító kütyü: nincs több homlokráncolás vagy vad lapozgatás a szótárban! A készüléknek hála egyből megértjük, mit mond a másik – bármilyen nyelven beszéljen is!

A füledbe szinkrontolmácsolja a hallottakat a high-tech füldugó
A füledbe szinkrontolmácsolja a hallottakat a high-tech füldugó

A hiánypótló eszközt a Waverly Labs gyártja, The Pilot System néven. A fülbe könnyedén illeszkedő kütyü szótárában szerepel az angol, a francia, az olasz és a spanyol is, a hallottakat pedig egyenesen a fülünkbe szinkrontolmácsolja, egy okostelefonra letölthető applikáció közreműködésével.

A füledbe szinkrontolmácsolja a hallottakat a high-tech füldugó

A füldugó szeptemberben kerül forgalomba, de az elővételes listára már most fel lehet iratkozni. Az ára egészen baráti, 129 dollár – azaz 36 ezer forint.

Forrás: Boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top