Aktuális

Mindenkitől tiltotta családját az éhen halt gyöngyösi kislány apja

Sajátos nézetei miatt mindenkitől tiltotta a családját az éhen halt gyöngyösi kislány apja. Orvos vagy védőnő pedig nem léphette át a lakásuk küszöbét

 A Blikk információi szerint az éhen halt gyöngyösi kislány apja nem engedte, hogy idegenekkel tartson kapcsolatot a családja. Felesége a szomszédaival sem mert beszélgetni, és még az utcára sem mindig  mehetett le. Még a postást sem engedték be, soha egyetlen levelet át nem vettek – mondta el a lapnak az egyik szomszéd, aki elárulta, hogy a betegesen féltékeny férfi uralma alá vonta a családját.

 

A lap más forrásból úgy értesült, hogy az éhen halt kislány édesanyja egyszer, amikor a babakocsival kora este lemehetett sétálni, egy anyukának elmondta, hogy férje sajátos nézeteket vall, amibe semmilyen “romlott, modern dolog” nem fér bele. Nem bízott az orvosokban sem, ezért nem léphette át a küszöböt sem védőnő, sem háziorvos. Még bevásárolni is a családfő járt, ha valamit el kellett intézni, azt csak ő tehette. A nagyszülők, mint kiderült, komoly aggodalommal figyelték a történéseket, de ők sem mertek szembeszállni a férfival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top