Aktuális

Ez történik ma: Eurovíziós Dalfeszivál Freddie-vel

Budapesten kedden reggel 05:15-kor kel fel a Nap, és 20:04-kor nyugszik. Napközben pedig ezek a dolgok várhatók:

2016. V. 10.

Mai mottónk:

A mi úgynevezett sorsunkat nem a csillagok, hanem főképpen őseink határozzák meg.

Victoria Hislop

Freddie nagyot guríthat ma este Stockholmban
Freddie nagyot guríthat ma este Stockholmban

Névnap:

Május tizedike Ármin, Pálma, Áldea és Koridon napja.

Május tizedikén született:

Gaspard Monge, az ábrázoló geometria kidolgozója, Kányádi Sándor erdélyi magyar író, Linda Evangelista modell, Sid Vicious, a Sex Pistols basszusgitárosa

Időjárás, allergiakörkép:

Kedden délnyugat felől megnövekszik a felhőzet. Eső, zápor, zivatar egyaránt kialakulhat. A Dunántúlon a déli-délnyugati szél lesz a jellemző. Enyhe hajnalt követően délután 17-24 fok várható. A pázsitfűfélék pollenkoncentrációja különösen a Dél-Alföldön magas. Jelenleg a tölgy, a virágos kőris, az eperfafélék és a fenyőfélék virágzása zajlik, emellett észak-északkeleten a nyír pollenje teszi próbára az allergiásokat. Az allergiát kiváltó gombák spóraszáma többfelé elérheti a közepes-magas szintet.

Napi horoszkóp

Mondják: a harag rossz tanácsadó – ám ez félreértés. Valójában a harag jó tanácsadó, de rossz cselekvő. Ha haragból cselekszel, ha hagyod, hogy a haragod mutassa meg, hogy mit tegyél, akkor valóban rosszul jársz el. Ha azonban azt a kérdést teszed fel magadban, hogy mit mutat meg a haragod, és mi az, amit változtatnod kell, hogy ez a harag megszűnjön, máris remek tanácsadót kapsz kedden. Olvass tovább! 

Eurovíziós Dalfesztivál

Este kilenckor, az első stockholmi elődöntőn negyedikként lép színpadra Freddie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top