Aktuális

A hétvégén nem fogsz tudni mobilról parkolást fizetni és autópálya-matricát sem vehetsz

A tervezett karbantartási munkák miatt 2016. május 7-én 22.00 órától május 8-án hajnali 03.00 óráig nem lehet vásárlásokat indítani a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerben. Tehát aki a mobiltelefonja segítségével szokott parkolást fizetni vagy autópálya-matricát venni, figyeljen, nehogy megbüntessék!

 A karbantartás miatt nem fog működni a mobilparkolás, az autópálya használatával összefüggő mobilfizetéssel megvásárolható e-matrica és HU-GO viszonylati jegy sem. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. felhívta a figyelmet, hogy a rendszer karbantartása és üzemszünete nem indok a parkolás, az autópálya-matrica, vagy a HU-GO viszonylati jegy megvásárlásának elmulasztására, annak hiánya most is büntetés kiszabását vonja maga után.

Az üzemszünet ideje alatt a parkolójegyet a parkoló-automatáknál, az autópálya-matricát és a HU-GO viszonylati jegyet pedig a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltatónál, vagy annak viszonteladó partnereinél (például a benzinkutak) lehet megvásárolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top