Aktuális

10 éves kislányt zaklatott egy férfi a mosdóban – keresik

Telefonjával készített felvételt egy kislányról az a férfi, aki a mosdóba követte a gyereket, majd lefotózta őt. Az ügyben nyomoznak.

10 éves kislány esett áldozatul egy zaklatónak, aki a balatonalmádi kulturális központ mosdójában felülről lefotózta az ott tartózkodó gyereket – írja a Veol.hu. A lány egyedül ment a mosdóba, az idegen követte őt. Amikor a lány észrevette, hogy fényképezik, megriadt, és kiszaladt. A férfi elmenekült a helyszínről. A helyi általános iskola igazgatója elmondta, hogy azonnal hívták a rendőrséget. Ám mivel nincs térfigyelő kamera a településen, nem tudták megnézni, merre menekül a gyanúsított. A rendőrség zaklatás miatt nyomoz.

A kislány azóta még otthon sem mer kimenni a mosdóba egyedül. Az édesapa szerint tanulságos, hogy egy kisvárosban is megtörténhet ilyesmi. Az iskola igazgatója elmondta, hogy most még nagyobb figyelmet fordítanak a nyári szünet előtt a felvilágosításra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top