Aktuális

Apja pisztolyával szelfizett a tini – belehalt

A 15 éves fiú vagány, pisztolyos szelfit akart készíteni magáról, de a fegyver elsült a kezében, és halálos sebet ejtett.
Belehalt a szelfizésbe a tinédzser fiú, aki egy pisztollyal fotózkodott

Az Észak-Indiában történt szerencsétlen tragédiában egy 15 éves fiú vesztette életét, aki apja engedéllyel tartott pisztolyával pózolva fotózgatta magát. A fegyver azonban elsült, és a fiút már nem lehetett megmenteni.

Családja megerősítette, hogy szelfizés közben, véletlenül lőtte le magát a fiú a pisztollyal, ami nem volt bebiztosítva. Indiában ugyanakkor nem áll egyedül ez a baleset: az országban történt a legtöbb szelfi okozta haláleset a világon 2015-ben. De idénre is jutott már bőven szelfibaleset: két embert a vonat ütött el, mikor a síneken pózolva szelfiztek, egy másikat pedig egy elefánt sebesített meg halálosan, mikor az állattal akart közös szelfit készíteni. 

A szelfihalálok megdöbbentően magas arányára a hatóságok is felfigyeltek: Mumbai városában például már 15 szelfimentes övezetet határoztak meg, ahol biztonsági okokból betiltották az önfotózgatást.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top