Aktuális

Súlyos mentőbaleset Budapesten

Megkülönbözető jelzéssel haladt a súlyos sérültet szállító mentőautó, amikor Budapest 13. kerületének egyik forgalmas kereszteződésében személyautóval ütközött és felborult. A balesetben a mentőautó személyzete is megsérült.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és Pr-igazgatója az MTI-t tájékoztatta a pénteken délelőtt történt súlyos mentőautó-balesetről. A közlemény szerint a karambol Budapest 13. kerületében, a Petneházy és a Röppentyű utca sarkán történt.

A megkülönböztető jelzéseit használó mentőautó a súlyos sérültet a Honvédkórházba szállította volna. A balesetben a személyautó vezetője, a mentőtiszt, a mentőápoló és a mentőgépkocsi vezetője is megsérült. Állapotuk a helyszíni vizsgálat alapján nem életveszélyes, de könnyen előfordulhat, hogy törésekkel vagy belső sérülésekkel is számolniuk kell. A mentőautó személyzetének állapotát még vizsgálják az orvosok.

A baleset körülményeinek tisztázására a rendőrségi vizsgálat megindult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top