Aktuális

Életében először büntették meg a nárciszokat áruló nénit

A 82 éves néni bűne az volt, hogy engedély nékül nárciszokat árult a Kossuth téren. A közterület-felügyelők elkobozták a virágot, az idős nő pedig internetes sztár lett.

Súlyos cukorbeteg lányának, unokájának és fél oldalára lebénult vejének is segít a 82 éves Julika néni, akinek a közterület-felügyelők a minap lefoglalták a nárciszait, melyeket a Kossuth téri metró kijáratánál árult – írja a Népszabadság. A Gyöngyösorosziban élő idős hölgy évek óta virágárusítással egészíti ki a nyugdíját.

Belváros-Lipótváros Közterület-felügyelete a lapnak úgy nyilatkozott: az idős hölgyet előbb felszólították a metrókijárat elhagyására, majd körülbelül 10 perc múlva intézkedtek vele szemben. Az intézkedés során mindenki normális hangnemben beszélt, panaszkodás, sírás nem hangzott el. Úgy vélik, hogy ha a közterület-felügyelők nem lépnének fel velük szemben, akkor elszaporodnának az illegális árusok a Kossuth téren.

Julika néni saját bevallása szerint nagyon megijedt amikor intézkedtek ellene. Mint mondja, életében most először büntették meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top