Aktuális

Elkeverték a szöveget egy National Geographic-premieren

National Geographic Channel vasárnap este adta az Isten nyomában Morgan Freemannel című műsor premierjét, hanghiba miatt élvezhetetlen minőségben.

A National Geographic Channel vasárnap esti, Isten nyomában Morgan Freemannel című premierműsorát hanghiba tette tönkre. A National Geographic Channel a malőrrel kapcsolatban az alábbi közleményt adta ki. 

Elkeverték a szöveget egy National Geographic premieren

“A National Geographic Channel műsorán az Isten nyomában Morgan Freemannel sorozat premierepizódja április 3-án vasárnap technikai okok miatt hanghibával került adásba. 

A külföldről történő műsorszórás miatt a probléma kezelésére az adás ideje alatt nem volt lehetőség. 
Az epizódot a helyes magyar nyelvű alámondással április 6-án, szerdán 22 órakor láthatják a nézők, valamint több egyéb időpontban a héten, melyekről a csatorna weboldalán lehet tájékozódni: http://www.natgeotv.com/hu/isten-nyomaban-morgan-freemannel/tartalom

Az epizódot a sorozat következő része előtt, április 10-én, vasárnap 21 órakor is megismételjük! Elnézést kérünk nézőinktől a felmerülő kellemetlenségért!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top