Aktuális

Bombariadó! Kiürítették a budaörsi multikat

Kiürítették a budaörsi Decathlon és Ikea áruházat is, ahova névtelen bejelentés érkezett. Az hirado. hu információja szerint bombariadó van az Auchanban is.

hirado.hu munkatársa az Auchanban tartózkodik, az ő jelentése szerint szombaton délután három óra előtt nem sokkal a húspult mögé hívták az eladókat, majd a vevőkkel is közölték, hogy el kell hagyniuk az épületet

444 egyik olvasója jelezte, hogy kiürítik a budaörsi IKEA áruházat. A portál felhívta az IKEA központi telefonszámát, ott azt mondták, hogy valóban kiürítik az áruházat, de a pontos okot akkor még a központban sem tudták, mert a helyi biztonsági személyzet még nem jelezte.

Bombariadó! Kiürítették a budaörsi multikat

Az index.hu-nak a rendőrség megerősítette, hogy bombariadó van az Ikeában és a Decathlonban is. a rendőrök megkezdték az üzletközpontok kiürítését. A katasztrófavédelem szóvivője a portálnak elmondta, hozzájuk bejelentés még nem érkezett, ami azt jelenti, hogy tűz az épületben nincsen. A rendőrség szóvivője elmondta, a rendőrök ezekben a percekben folytatják az épületek teljes kiürítését, majd megkezdik az átvizsgálását, szükség esetén tűzszerészek segítségével.

A vásárlóknak azt sem engedték, hogy kifizessék azt, ami a kosarukban van, azonnal el kellett hagyniuk az épületet. A vevők a vészkijáratokat is használhatják.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top