Aktuális

Hétvégén nem jár a 4-es 6-os

Macerásabb lesz közlekedni hétvégén a budapesti Nagykörúton, mivel a 4-es és a 6-os villamosok a pálya körüli javítások miatt nem járnak. Sőt, a munkálatok más járatoknak is betesznek.

Szerdán megírtuk, hogy ezen a hétvégén nem jár a csepeli HÉV, a BKK mai közleményéből pedig kiderül, hogy a 4-es és 6-os villamosok helyett is pótlóbuszok közlekednek a járat teljes vonalán.

A Budapesti Közlekedési Központ szerint 2016. április 2-áról 3-ára virradó éjszakán éjféltől április 4-én, hétfő hajnali 4 óráig a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat a teljes vonalon, mert a József és a Ferenc körúton több helyszínen – a Karinthy Frigyes úton a végállomásnál,  a Karinthy Frigyes út és a Budafoki út, valamint az Erzsébet körút és a Király utca kereszteződésében – a villamospálya, a Margit hídon pedig a dilatációs elemek javítását végzik. A javítási munkák mellett a Teréz körút és a Podmaniczky utca kereszteződésében garanciális javításokra kerül sor, valamint a 4-es és 6-os villamos teljes vonalán a rendszeres karbantartásokat is elvégzik. Emiatt módosul a 70-es, a 78-as trolibusz, a 91-es, a 191-es, a 291-es és a 931-es autóbusz útvonala is.

Részletes információk itt.

Olvasd el ezt is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top