Aktuális

Íme, a 10 legbefolyásosabb magyar nő!

A Forbes magazin minden évben elkészíti a legbefolyásosabb magyar nők listáját. A média szekcióban kiadónk egyik munkatársa is szerepel, az első pedig Vidus Gabriella, az RTL-csoport vezetője lett.

Már tavaly is Vidus Gabriella volt az első a listán, de akkor még “csak” kereskedelmi, nem pedig vezérigazgatóként dolgozott az RTL-csoportnál. Vidust Király Mária, a Ringier – Axel Springer operatív igazgatója követi a második helyen, a harmadik pedig Kaminski Fanny “miniszterelnöki kommunikátor” lett.

#selfmade #legbefolyásosabbmagyarnők

Posted by Forbes Magyarország on Tuesday, March 29, 2016

A negyedik helyen kollégánk, Vékási Andrea, a Nők Lapja lapigazgatója és főszerkesztője áll, mögötte Halkó Gabriella (TV2), Kálmán Olga (ATV), majd Kökény-Szalai Vivien jön, aki a TV2 nemrégiben kinevezett hírigazgatója. A csatornát részben az új hírszerkesztési elvek miatt hagyta ott Friderikusz Sándor.

A nyolcadik D. Tóth Kriszta (wmn.hu), a kilencedik Erős Antónia (RTL Klub), a tizedik Mészáros Zsófi (444.hu) lett.

Az origo.hu írása szerint a Forbes adatokat gyűjtött a jelölt pozíciójáról, az általa irányított alkalmazottak számáról, a rendelkezésére álló büdzséről, az adott cég méretéről, üzleti eredményeiről; nem üzletemberek esetében pedig az általa elért emberek számáról (például közönség, nézők, olvasók, Facebook-jelenlét), így alakult ki a tízes lista. A lap március 30-án jelenik meg.

Vidus Gabriellával készített interjúnk itt olvasható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top