Aktuális

Családi vállalkozásban árulták a drogot, de elkapták őket

Csaknem 350 alkalommal értékesített új pszichoaktív és kábítószernek minősülő anyagot egy tiszaszigeti nő és két fia. A drogot egy weboldalon kínálták eladásra. A nyomozók két gyanúsítottat őrizetbe vettek.

A rendőrségi közlemény szerint a tiszaszigeti nő és két fia 2015 februárja és októbere között árulta a drogot.

Amennyiben szeretne mindent megtudni a magyarországi droghelyzetről, olvassa el Betépve című riportsorozatunkat.

A kábítószergyanús anyagot egy internetes oldalon hirdették, az áru ellenértékét a nevükön lévő folyószámlára kérték. A gyanú szerint a feltételezett elkövetők összesen 349 alkalommal értékesítettek új pszichoaktív anyagot tartalmazó növényi származékot, valamint kábítószernek minősülő anyagot, amelyet postai úton juttattak el a megrendelőkhöz. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók a feladóvevényeket megtalálták, és a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható számítógéppel, tablettel és mobiltelefonnal együtt lefoglaltak.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Cs. R. Rozáliát, Cs. Márkot és Cs. Norbertet előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a 47 éves nőt és 23 éves fiát őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra. A 18 éves terhelt szabadlábon védekezhet.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

(via police.hu)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top