Aktuális

Állatkínzással vádolják a világhírű kutyasuttogót, Cesar Millant

Állatkínzás miatt indult vizsgálat a kutyasuttogó Cesar Millan ellen. A Nat Geo Wild tévécsatorna azonban védelmébe vette.

Cesar Millan, a világhírű kutyaidomár – aki Budapesten is járt – ellen vizsgálat indult állatkínzás gyanújával, mert jelenleg futó sorozatának legújabb epizódjában egy sertést használt fel egy agresszív kutya betanítására, és a Simon nevű francia buldog terrier úgy megharapta a disznó fülét, hogy az vérzett – számolt be a Tények.

Eddig több mint kilencezren írtak alá egy internetes petíciót, amely azt követeli, hogy vegyék le a műsorról a kutyapszichológus César 911 című sorozatát, mondván, a szakember módszerei embertelenek.

Állatkínzással vádolják a világhírű kutyasuttogót, César Millán

A Millan sorozatát sugárzó Nat Geo Wild pénteken közleményben állt ki A csodálatos kutyadoki című sorozat főszereplőjeként világhírűvé vált kutyaidomár mellett. A tévécsatorna szerint a nézők felháborodását az okozhatta, hogy egy, az interneten megosztott adásrészletben csak a vérző sertést látták, azt nem, hogy rögtön utána ellátták a sebét, az állat hamar meggyógyult, és nem látszott rajta, hogy hosszabb ideig szenvedett volna a történtek miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top